Forfatter

Marie Louise Cornelius

Vi har skabt en hjemmeside for Marie Louise Cornelius, hvor udfordringen var at forene et stilrent design med hendes mangefacetterede kunstneriske virke. Marie Louise Cornelius er ikke blot forfatter, men også instruktør, oplæser, foredragsholder og meget andet. Hjemmesiden skulle derfor afspejle hendes alsidighed og kreativitet uden at gå på kompromis med æstetikken.

Udfordringen lå i at skabe et design, der både kunne være elegant og funktionelt, og som kunne rumme de mange forskellige aspekter af Marie Louises arbejde. Hun bevæger sig inden for flere kreative felter, hvilket krævede en fleksibel og dynamisk hjemmeside, der kunne præsentere alt fra hendes skønlitterære værker til hendes teaterproduktioner og foredrag.

Det var vigtigt at hjemmesiden ikke blev for overfyldt eller rodet, trods den store mængde information og de mange forskellige typer indhold. Vi arbejdede derfor med en minimalistisk tilgang, hvor vi brugte en harmonisk farvepalette og rene linjer for at skabe en rolig og indbydende atmosfære. Samtidig skulle designet være intuitivt og brugervenligt, så besøgende let kunne finde og udforske de forskellige sektioner af hjemmesiden.

 

Projekt information

  • Hjemmeside design
  • Februar 2023
  • Forfatter Marie Louise Cornelius

Resultatet

Den nye hjemmeside er enkel, og giver samtidig plads til at fremhæve Marie Louises mange projekter. Med et rent og overskueligt layout kan besøgende nemt navigere mellem hendes seneste bogudgivelser, teaterproduktioner, oplæsninger og foredrag. Designet fokuserer på at fremhæve hendes arbejde, med brug af minimalistiske elementer og en harmonisk farvepalette, der skaber en rolig og inspirerende atmosfære.

 

Samarbejd med os!

Har du et projekt i tankerne? Tøv ikke med at kontakte os.

Let’s Work Together