Ny hjemmeside fra 7.995

Ønsker I en attraktiv ny hjemmeside til en overkommelig pris ?

Er du landet her, fordi du gerne vil have en ny hjemmeside til en overkommelig pris, der ikke bare er en skabelon. Og tænker du, at du kan bruge din tid bedre, end at side og lave den selv. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en professionel og personlig online tilstedeværelse uden at sprænge budgettet, så lad os hjælpe dig.

En ny hjemmeside indenfor en måned

Vi laver en ny attraktiv hjemmeside til jer

En hjemmeside er ofte det første indtryk, dine kunder eller besøgende får af jer. Derfor er det vigtigt, at den ikke bare er flot, men også unik, brugervenlig og funktionel. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din nye hjemmeside ikke kun ser attraktiv ud, men også fungere godt og brugervenligt på tværs af platforme. Du får:

Skal vi arbejde sammen ?

Hvorfor vælge os til at lave din nye hjemmeside

Unødvendigt at sige! Eller måske ikke. Vi har set utallige hjemmeside projekter blive forsinket pga. deadlines der ikke overholdes. Det er nogle gange nemmere at nedprioritere et hjemmeside projekt. Men resultatet bliver ofte, at det kan tage lang tid at komme i mål. Det ønsker vi ikke. Det er ikke sund forretning, hverken for os eller jer. Derfor leverer vi til tiden. Vi er ikke ekstraordinære hurtige. Vi sørger bare for at planlægge os ud af det. Til gengæld stiller vi også det samme krav til vores kunder.

 

Hvis du vil have en hurtig hjemmeside, bygget på en gratis skabelon, er det nemt at finde, men så skal du ikke vælge os. Det kræver ikke mange klik at få en hurtig hjemmeside i dag.

Men som med alt andet der er hurtigt, nemt og billigt, afspejles det også i kvaliteten. Din nye hjemmeside skal fungere gnidningsløst på tværs af platforme og have et naturligt brugerflow, og se godt ud uanset browser og skærmstørrelse. Det kræver grundigt arbejde og ikke mindst erfaring. Vi bygger dit design op fra bunden. Et design der er tilpasset dig, dine produkter og din forretning, og som ikke er låst af prædefinerede skabeloner. Og vigtigst af alt et design og en funktionalitet, der giver dine brugere den optimale oplevelse.

Det er noget af det mest frustrerende, når man lander på en side, som er relevant, men bliver besværliggjort af knapper, der ikke fungerer korrekt, en navigation der ikke er til at finde rundt i - og stier der fører til døde ender.

Vi skaber hjemmesider, der fungerer gnidningsløst på alle enheder, med intuitiv navigation og organisering, der ikke blot holder styr på indholdet, men også gør det let tilgængeligt.

 

Når det kommer til looket på din nye hjemmeside må du gerne være lidt kræsen. Et lækkert design er nøglen til at imponere og fastholde dine besøgende. Vi sørger for, at din hjemmeside ser flot ud. Vi bruger visuelle effekter og interaktive elementer til at skabe en engagerende oplevelse. Og med kvalitetsbilleder og grafik løfter vi din hjemmeside til et højt niveau.

 

Vi arbejder i:

ADOPE Oval DIVI Oval Wordpress Oval Elementor Oval WooCommerce Oval ADOPE Oval DIVI Oval Wordpress Oval Elementor Oval WooCommerce Oval ADOPE Oval DIVI Oval Wordpress Oval Elementor Oval WooCommerce Oval

Lucas Designs

Hvem er vi ?

Vi er to ærlige og kreative fagfolk, der er tror på det, vi laver. Og så tror vi på, at et godt samarbejde bygger på tillid og god kommunikation. Derfor gør vi en ekstra indsats for at være imødekommende og lydhøre over for jeres ønsker og behov samtidig med at vi holder fast i en stringent proces. Vi ønsker, at I skal have en positiv og stressfri oplevelse, når I arbejder med os på jeres nye hjemmeside. Vi går op i høj kvalitet og brugervenlighed, men mest af alt en personlig og engageret service. Du kan forvente:

Lucas Designs nye hjemmeside på mobil
Vejledende priser

Pris for jeres nye hjemmeside

Oval

Stor ny hjemmeside

kr 19.995 ,-

Stor virksomhed

  • 16-40 indholdssider
  • Hjemmeside bygget i WordPress
  • Moderne og uniks design
  • Responsivitet - tilpasset mobil og tablet
  • Ingen bindinger
  • SEO venlig opsætning
Oval

Større ny hjemmeside

kr 13.995 ,-

Mellemstor virksomhed

  • 5-15 indholdssider
  • Hjemmeside bygget i WordPress
  • Moderne og uniks design
  • Responsivitet - tilpasset mobil og tablet
  • Ingen bindinger
  • SEO venlig opsætning
Oval

Mindre ny hjemmeside

kr 5.995 ,-

Lille virksomhed - enkeltmand

  • 2-4 indholdssider
  • Hjemmeside bygget i WordPress
  • Moderne og uniks design
  • Responsivitet - tilpasset mobil og tablet
  • Ingen bindinger
  • SEO venlig opsætning
Tilbud
Proces - væk med spildt tid

Kvalitet til en rimelig pris kræver at processen er skarp

Design/opstartsmøde på din nye hjemmeside

Vi indleder processen med et opstartsmøde, hvor vi får indblik i din virksomhed og dens behov. Vi diskuterer dine mål og ønsker for den nye hjemmeside for at skræddersy løsningen til dine specifikke krav.

Udarbejdelse af menu og struktur på din nye hjemmeside

Efter opstartsmødet går vi i gang med at udarbejde en logisk menustruktur og sidenavigation til din hjemmeside. Vi planlægger, hvordan informationen bedst organiseres for en brugervenlig oplevelse, så dine besøgende nemt kan finde det, de leder efter.

Levering af relevant materiale og tekster til din nye hjemmesdie

Vi beder dig om at levere relevant materiale såsom billeder, logoer og tekstindhold. Hvis du har brug for hjælp til at producere tekster, kan vi også assistere med dette trin.

Designudkast til din nye hjemmeside

Med det leverede materiale i hånden går vores designere i gang med at skabe et unikt designudkast til din hjemmeside. Vi fokuserer på at skabe et visuelt tiltalende layout, der afspejler din virksomheds identitet og brand.

Godkendelse af designudkast, oprettelse af undersider/produkter:

Efter at have modtaget dit feedback finjusterer vi designet, indtil det matcher dine forventninger og krav. Når designet er godkendt, går vi videre til oprettelsen af undersider eller produkter. Vi sikrer, at indholdet er sammenhængende og skaber en intuitiv brugeroplevelse.

Trine og Thomas sidder ved at bord og snakker om en ny hjemmeside
Group 7
Skal vi samarbejde ?

Vi tror på at et gensidigt forpligtigende arbejde giver det bedste resultat

Vores metode er ligetil: et samarbejde, hvor begge parter er engagerede og kommunikere direkte. Vi er overbeviste om, at nøglen til en vellykket og flot ny hjemmeside ligger i et tæt samarbejde med vores kunder. For at opnå den bedste ny hjemmeside, er det vigtigt, at du deler dine ideer, giver feedback, og leverer de nødvendige tekster, billeder og andet indhold. Gennem hele processen arbejder vi sammen for at sikre, at resultatet lever op til både dine og vores forventninger. Vi brænder for vores arbejde og glæder os til at se din nye hjemmeside gå live.
Thomas

Thomas

Marketing specialist

Trine

Trine

UI/UX Designer

Rasmus

Rasmus

Content creator

Vi glæder os til at høre fra dig

Skal vi lave en ny hjemmeside til dig ? Tøv ikke med at kontakte os

Oval
Vi hjælper dig gennem dem alle

6 Typiske Udfordringer ved en Ny Hjemmeside

At få en ny hjemmeside kan medføre forskellige udfordringer, men med god planlægning og eksperthjælp kan disse udfordringer håndteres effektivt

Indlæringskurve i CMS systemet på din ny hjemmeside

En af de mest almindelige udfordringer ved en ny hjemmeside er at lære at bruge et nyt content management system (CMS). Det kan tage tid at blive fortrolig med nye værktøjer og funktioner, hvilket kan forsinke opdateringer og ændringer på hjemmesiden. Vi hjælper dig igennem det.

Overførsel af Indhold til den ny hjemmeside

Når man får en ny hjemmeside, kan det være udfordrende at overføre indhold fra den gamle hjemmeside. Det kræver ofte omhyggelig planlægning for at sikre, at alle data, billeder og filer bliver korrekt migreret uden at miste information eller funktionalitet.

SEO-Overgangsudfordringer ved etbalering af ny hjemmeside

En ny hjemmeside kan opleve midlertidige fald i søgerangeringer, mens søgemaskiner tilpasser sig den nye struktur. Det er vigtigt at bruge korrekte omdirigeringer (301 redirects) og bevare SEO-optimerede tekster for at minimere disse udfordringer. Dette hjælper vi seævfølgelig med.

 

Design og Brugeroplevelse på din nye hjemmeside

At skabe et design, der er både flot og brugervenligt, kan være en udfordring. Det kræver en balance mellem kreativitet og funktionalitet for at sikre, at den nye hjemmeside både ser godt ud og er let at navigere for brugerne. Vi har gjort det i mange år, men det er udfordring hver gang.

Integration med mellem den nye hjemmeside og eksterne Systemer

Integration af den nye hjemmeside med eksisterende systemer som CRM, e-mail-marketingplatforme og sociale medier kan være kompliceret. Problemer kan opstå, hvis systemerne ikke arbejder godt sammen, hvilket kan påvirke dataflowet og brugeroplevelsen negativt. VI har erfaring med mange af de problemer, der kan opstår. Og ellers smøger vi ærmerne op og finder ud af det.

Sikkerhed og Beskyttelse

En ny hjemmeside skal være beskyttet mod cybertrusler og hackingforsøg. Det kan være udfordrende at implementere de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, såsom SSL-certifikater, firewalls og regelmæssige opdateringer for at beskytte hjemmesiden og brugernes data. Vi samarbejder heldigvis en god cybernørd siddende, der er helt ekstraordinær, hvad alt det angår.